Политика за конфиденциалност

Политика за конфиденциалност

Опазването на поверителността на вашите лични данни е много важно за нас, затова разработихме настоящата Политика за конфиденциалност, за да разберете как ги събираме и използваме.

Политиката ни по опазването на вашите лични данни е изцяло в синхрон със Закона за защита на личните данни, както и с Общия европейски регламент за защита на личните данни – Регламент (ЕС) 2016/679, в сила от 25 май 2018 г.

Когато посетите нашия уебсайт, ние ще научим определена информация за Вас по време на вашето посещение.

Как използваме информацията, която ни предоставяте?

Най-общо казано, ние използваме личната ви информация за целите на администрирането на нашата страница.

Каква информация събираме и обработваме?

За да работи сайтът ни безпроблемно, ние събираме и обработваме:

  • „Бисквитки“ (cookies)
  • Вашия IP адрес
Как и защо използваме бисквитки?
1. Записи от уеб сървъра

Информацията, събрана чрез такива записи, може да включва датата и времето на посещенията ви, видяните от вас страници, прекараното време на нашия сайт, сайта, посетен от вас преди и след нашия сайт, както и вашия IP адрес.

Използваме тази информация, за да анализираме тенденциите, да администрираме нашия сайт, да проследяваме кои страници посещават посетителите на сайта ни и да събираме демографска информация за тях.

2. Бисквитки, използвани за повторно таргетиране

Ние може да използваме Google AdWords и други рекламни мрежи, за да показваме реклами в интернет, базирани на вашето посещение на нашия сайт.

Как да контролираш бисквитките?

Можете да контролирате и/или изтривате бисквитки, когато пожелаете. За повече информация вижте aboutcookies.org.

Можете да изтриете всички бисквитки, които вече са запазени на компютър ви, а също така можеш да настроите повечето браузъри да ги блокират. Ако направите това обаче, може да се наложи ръчно да настройвате някои параметри всеки път, когато посещавате сайта ни, а освен това е възможно някои услуги и функции на него да не работят коректно.

IP адрес

Вашият IP адрес е номер, който се използва от компютрите в интернет мрежата, за да идентифицират компютъра ви. IP адресите се събират автоматично от нашия сървър като част от статистически данни за посещенията, които анализираме, например уеб страници, които сте посетил и др.

Кога събираме и обработваме тази информация?

Твоите лични данни и информация се предоставят доброволно от вас в следните случаи:

Когато посетите нашия сайт

В този случай ние получаваме вашия личен идентификатор (IP адрес) и поставяме „бисквитка“ в компютъра ви, за да улесним работата ви със сайта ни при следващото посещение. Тази информация се съхранява за период от 12 месеца.

Информацията за тези посещения ползваме и за целите на статистическите ни анализи, които обработваме в Google Analytics. Тази информация се съхранява за период от 26 месеца от Google.

Как защитаваме вашата информация и процеса по предаването й?

Чувствителната информация, която въвеждате в нашия сайт се шифрова чрез сигурна среда, известна като Secure Sockets Layer или SSL.

Ние не съхраняваме тази чувствителна информация под форма съобразена с изискванията за обработка на такъв тип данни.

Достъп, коригиране и заличаване на твоите лични данни

Запазваме си правото да променяме настоящата Политика за конфиденциалност по всяко време с или без предизвестие. Въпреки това, искаме да ви уверим, че ако Политиката за конфиденциалност се промени в бъдеще, ние няма да се възползваме от личната информация, която сте ни предоставили по начин, който противоречи на нея, както и без предварително съгласие. Ние се ангажираме да извършваме нашата дейност в съответствие с тези принципи, за да гарантираме, че поверителността на вашата лична информация е защитена.

Ние ще запазим информацията ви толкова дълго, колкото е необходимо, за да ви предоставяме желаните от вас услуги.

Съгласно Общия Регламент за защита на личните данни, при поискване ние ще ви предоставим копие до цялата информация за вас, с която разполагаме.

Може също така да поискате личните ви данни да бъдат коригирани или напълно заличени, като се свържете с нас. Ще отговорим на вашето искане в рамките на 30 дни.

Контакти

Ако имаш каквито и да било въпроси във връзка с настоящата Политика за конфиденциалност или с взаимодействието ти с този сайт, моля, свържете се с нас.